Termék részletek

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!


Ötletek és tanácsok Windows felhasználóknak (Bártfai Barnabás)

Ötletek és tanácsok Windows felhasználóknak (Bártfai Barnabás)

-24%
Termék ára
1 970 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2018.09.24   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
320 g/db
A vásárlás után járó pontok
15 Ft
Rövid leírás a termékről
176 oldal, B/5, CD melléklettel,
ISBN 963 942513 3 A könyv egyrészt a Windows használatához szorosan nem kapcsolódó, de igen hasznos fogásokról, beállítási lehetőségekről szól, másrészt azokat a programokat tárgyalja, amelyek ugyan nagyon hasznosak, elterjedtek, de mivel nem részei a Windows-nak sokan nem tudják használni.
A termék tulajdonságai
A könyv egyrészt a Windows használatához szorosan ugyan nem kapcsolódó, de igen hasznos fogásokról, beállítási lehetőségekről szól, másrészt azokat a programokat tárgyalja, amelyek ugyan nagyon hasznosak, elterjedtek, de mivel nem részei a Windows-nak magyar leírás hiányában sokan nem tudnak használni.
A könyvben megtalálható számos Windows beállítási ötlet, hátköznapi fogás sokszor ott van az orrunk előtt, mégsem használjuk őket. A könyv ezért bemutatja a Windows rendszernek azon lehetőségeit, amelyek ismeretével hatékonyabbá tehetjük munkánkat.
Persze a hatékony munkához nem elég az alaprendszer, nem árt hozzá sok-sok hasznos segédprogram is. Ráadásul sok embernek fenn is van a gépén, mert például az ismerős, aki a gépet telepítette, feltette, mondván ,,erre szükséged lehet". Számtalan olyan hasznos alkalmazás van, amely annak ellenére, hogy teljesen ingyenes, igen hasznos. Nem is gondolnánk, hogy mennyi minden ott van az orrunk előtt, mi mindenre volna lehetőségünk, ha ismernénk azt, hogy melyik program mire való.
Leleassult a gépünk és ezért szeretnénk kitakarítani a registryt? Manuálisan nem állhatunk neki, de egy segédprogrammal néhány kattintással megoldható. Szeretnénk az interneten keresztül videotelefonálni, vagy MP3 zenéket hallgatni, DVD filmet nézni? Ez sem gond, hiszen vannak e célra bőven segédprogramok. Meg szeretnénk nézni házunkat az űrből? Mi sem egyszerűbb, műholdképek segítségével az egész világot bejárhatjuk, így akár nyaralásunk előtt körbe is nézhetünk a leendő szállásunk környékén, előre tájákozódva a tájról. Persze mindezekhez tudni kell, hogy milyen célra milyen programot használjunk. Ehhez nyújt segítséget e könyv, ízelítőt adva azokból a lehetőségekből, a témakörök és programok bemutatásával, valamint néhány elterjedt alkalmazás kezelésének leírásával.
S hogy ne legyen gond a bemutatott programok "begyűjtése", a könyv CD mellékletén ezek nagy része meg is található.