Termék részletek

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!


Megkötözött vágyak (Annie Shadow)

Megkötözött vágyak (Annie Shadow)

-17%
Termék ára
2 990 Ft
Akció: 2 490 Ft
Kezdete: 2019.08.01   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
390 g/db
A vásárlás után járó pontok
27 Ft
Rövid leírás a termékről

Fordulatok, izgalmak, buja vágyak és vérpezsdítő romantika

428 oldal, A5
ISBN 978-615-5477-66-9

A termék tulajdonságai

Szerelem nélkül a gyönyörű, de fölényes és öntelt Barbara sem tud élni. Csakhogy amikor a titkos, de annál sötétebb vágyálmai hirtelen valósággá válnak, maga is megijed. Egy olyan félelmetes, de mégis izgató világba csöppen, amely egyszerre mágnesként vonzza és taszítja, ami egyidejűleg fájdalmas, de ugyanakkor mámorokkal teli is. Egy szörnyű kaland után a mindaddig kíméletlennek hitt nő szép lassan megváltozik, és úgy tűnik, hogy ez a fordulat a szerelmet is meghozza számára. Ám a boldogságot nem adják ingyen, a lelki egyensúlyához, valamint az ideális férfi megtalálásához vezető, váratlan fordulatokkal és izgalmakkal teli útját számos intrika és félreértés, vívódás és gyötrődés kíséri. Barbara folyamatosan eltaszítja és visszafogadja e sötét világ adta lehetőségeket, miközben szenvedélyesen vakmerő viszonyba kezdve felfedezi saját testének titkait és a kívülállók számára nehezen elfogadható vágyait.

A Megkötözött vágyak egy BDSM-mel fűszerezett, fordulatokkal teli, izgalmas, erotikus-romantikus regény, amely messze felülmúlja a hasonló könyvek szürkének tűnő jeleneteit, ugyanakkor megvan benne az érzelmes romantika is, amely immáron nem csak az ultragazdag férfiak nők feletti hatalmáról szól. Közben pedig mindenkinek jut egy kis fricska, a multiknak, a mai nőknek és férfiaknak egyaránt. Van itt minden, ami egy ilyen regényhez kell: levetkőztetett túszok, izgató feladatok, vad szexuális fantáziák, félreértések sora, átverések, bosszú, erőszak, buja büntetések, erotika és vágyakozás… Mindez egy gondosan felépített ívre felfűzve, hogy az olvasó az utolsó fejezetig se legyen biztos abban, hogy vajon a főszereplőnek az jut-e, amire titkon valóban vágyik.

Figyelem: a könyv keményebb BDSM részeket is tartalmaz, így csakis azoknak ajánlott, akik képesek túllépni a konzervatív szexuális normák alkotta korlátokon és elfogadni a megszokottól eltérő fantáziákat is!

Szigorúan 18 év felettieknek!

A kiadó weoldalán bele is olvashat a könyvbe: http://bbs.hu/?page=konyveink&konyv=153